Kontakt info

Tlf.: +299 54 43 10
+299 52 75 00

Send os en mail på:
naleraq@ilu.gl

Følg os på:
facebook


Kundeudtalelser:

Vi kan kun anbefale at leje NSSI. Man er sikker på at man får det man betaler for.
Professionel service hele vejen og de sørger for oplevelserne og sine drømme bliver realitet. Oplagt firma at bruge hvis man skal opleve unikke steder og hyggelig underholdning hele vejen. Som band er det vigtigt man slapper af under en turne, det sørgede de for samt var båden så god at rejse med. Masser af plads og en dygtig kaptajn og matros gjorde hele turen til en uforglemmelig turne i Nanook's mange års turne liv. Det er i hvertfald ikke sidste gang vi bruger dem.

Greenland Venture havde en fantastisk sejltur fra Ilulissat til Qeqertarsuaq med Naleraq Sea Safari.
Der var fleksibilitet, god service og professionalisme.

Der blev sejlet efter kundens ønske, når der dukkede hvaler op stoppede de op så man kan nyde at se på dyrene og tage billeder.
Når der var ønske om at sejle langsomt så man kan nyde landskabet sejlede de efter ønsket.


Besætningen

 

Preben M. Jensen

uddannet kystskipper har sejlet for Royal Arctic Line, Diskoline, nu selvstændig erhvervsdrivende på Restaurant & Bar Naleraq og Naleraq Sea Safari IVS

 

Heidi Jensen

uddannet Trafik Assistent hos Air Greenland, stewardesse i 9 år Air Greenland, nu selvstændig erhvervsdrivende efter vellykket generationsskifte på Restaurant & Bar Naleraq, selvstændig hos Naleraq Sea Safari IVS


Båden

Naleraq Sea Safari IVS ejer af luksus båd, Targa 37+, Nanunnguaq

I dag er Targa 37 det fortrukne valg til krævende transport og sightseeing med båd i Grønland, hvor kraft og sødygtighed er en absolut nødvendighed.

Targa 37+ fører dig til din destination i enestående komfort og sikkerhed. Det transporterer 12 passagerer med lethed, og er elegant indrettet.